کباب تابهای را به سبک حرفهایها بپزید!

به گزارش رسانه خراسان بزرگ، کباب تابهای یک نوع کباب خانگی بسیار ساده و محبوب است، که راز خوشمزه شدن این غذا در ترفندهایی که برای طبخ به کار میبرید نهفته است.
کباب تابهای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار است که میتوانیم از آن به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار یا به عنوان یک غذای مجلسی استفاده کنیم. این غذا از ترکیب گوشت چرخ شده، پیاز، انواع ادویه، سس، گوجه و… تهیه میشود.
گوشت مرغوب
اولین راز خوشمزه شدن کباب تابهای، به گوشت چرخ شده آن مربوط میشود. حتیالامکان از گوشت تازه استفاده نمایید. معمولا کباب تابهای را با گوشت گوسفند میپزند که چربتر است، اما اگر دوست داشته باشید میتوانید به صورت نصف نصف از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. حتی میتوانید به جای گوشت قرمز کباب تابهای را با مرغ بپزید. اگر گوشت شما یخ زده می باشد حتما بعد از باز شدن یخ آب اضافی آن را کاملا بگیرد.
رنده کردن پیاز
برای تهیه کباب تابهای خوشمزه نباید پیاز را خرد نمایید، بلکه باید پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید، زیرا اینگونه گوشتتان تردتر میشود. اگر پیاز را رنده نکنید و از قطعههای درشت آن در کباب تابهای استفاده کنید، ممکن است پیاز ها خوب سرخ نشوند و تکه های درشت آن زیر دندان حس شود.
استفاده از ادویه
ادویه در طعم کباب تابهای تاثیرگذار است پس با ادویه مناسب به غذایتان طعم دهید. ادویههای کباب که شامل (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق، زردچوبه و نمک) میشود را به ترکیب پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه کنید. شما میتوانید هم سماق را به مواد گوشت اضافه کنید هم در آخر روی کبابها مقداری سماق بریزید. کمی دارچین هم به گوشت اضافه کنید، اضافه کردن دارچین اختیاری است ولی طعم کباب را خیلی خوب میکند.
برای تهیه سس کباب تابه نیز از ادویههایی مانند نمک و فلفل سیاه، پودر سیر نیز در این مرحله میتوانید استفاده کنید.
ورز دادن گوشت
برای اینکه کباب تابهای خوشمزهتر شود و طعم مواد در هم ادغام گردد، مواد گوشت و ادویه را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند. برای این کار میتوانید 40 بار گوشت را داخل کاسه بکوبید تا منسجم شود یا مواد را با کمک استند میکسر یا تیغه خمیر زن غذاساز ورز دهید.
استراحت دادن گوشت
برای این که مزه مواد خوب به خورد هم بروند، روی ظرفی که گوشت را ورز دادهاید سلفون بکشید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت کمی تغییر رنگ بدهد و تیرهتر و به اصلاح بیات شود.
تفت دادن رب
برای تهیه سس کباب تابهای حتما رب را درون آب حل نکنید بلکه ابتدا آن را در یک تابه جداگانه خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود. این کار باعث میشود سس خوشرنگتر و خوشمزهتری داشته باشیم.
افزودن زعفران
برای خوشمزهتر شدن سس کباب تابه بعد از تفت دادن سس گوجه فرنگی نصف فنجان آب به همراه زعفران دم کرده، کمی آبلیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
برای لذیذتر شدن کباب تابهای زمانی که گوشتها در حال سرخ شدن هستند، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را با 25 گرم کره ذوب شده مخلوط کنید و در زمان پخت کباب با یک قلموی تمیز روی کباب بکشید.
کم کردن شعله
اگر میخواهید کباب تابهای شما خشک نشود و لذیذتر شود، حرارت را کم کنید و اجازه دهید کباب تابهای با شعله ملایم طبخ شود، اگر حرارت زیاد باشد مایه کباب آب نمیاندازد و خیلی سریع خشک میشود.
استفاده از کره
برای خوشمزهتر شدن کباب تابهای اگر طعم کره را دوست دارید، هنگام سرخ شدن کباب تابهای به آن کمی کره هم اضافه کنید و اجازه دهید هر سمت کبابها به مدت 2 دقیقه درون کره سرخ شود.
استفاده از گوجه
برای خوشمزه شدن کباب تابهای می توانید زمانی که گوشت را داخل تابه قرار دادهاید، گوجه را به تنهایی روی کبابها بگذارید و سس را کنار غذا سرو کنید یا سس را به همراه گوجه به کباب اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا سس به خورد گوشت برود.
استفاده از فلفل دلمهای
برای خوشمزه شدن کباب تابهای میتوانید فلفل سبز را لابه لای کباب بگذارید تا عطر فلفل را به خود بگیرد و لذیذتر شود.