اخبار خراسان رضوی

نکاتی برای خوشمزه و لعاب‌دار شدن عدسی



به گزارش رسانه خراسان بزرگ، عدسی یکی از آش‌های معروف و محبوب بین ایرانی‌هاست، اگر می‌خواهید عدسی خوشمزه و لعاب دار داشته باشید باید چند نکته را هنگام پخت رعایت کنید.
عدسی یا آش عدس، یکی از آش‌های اصیل ایرانی است که بسیار مقوی، خوشمزه بوده و در تمامی نقاط کشور طبخ می‌شود. عدسی غذای خوشمزه‌ای است که معمولاً به عنوان صبحانه خورده می‌شود

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا