طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه خانگی

به گزارش رسانه خراسان بزرگ، سس فرانسوی یکی از خوشمرهترین سسها است که شما با داشتن طرز تهیه اصلی این سس میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.
سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزهدادن به انواع غذاها به کار میرود. سس انواع مختلفی دارد که سس فرانسوی یکی از خوشمزهترین آنها است. سس فرانسوی در تمامی سوپر مارکت ها و فروشگاهها موجود است اما میتوانید این سس بی نظیر را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی
مواد لازم |
میزان لازم |
آب نصف |
پیمانه |
سرکه( سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب ) |
نصف پیمانه |
پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات |
1 عدد |
سس خردل فرانسوی یا سس دیژون |
یک ق غ |
روغن زیتون |
یک پیمانه |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه سس فرانسوی
مرحله اول: برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.
مرحله دوم: به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده میشود، پودر عصاره مرغ را بریزید.
مرحله سوم: زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.
مرحله چهارم: در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.
سس فرانسوی شما آماده است، میتوانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید نوش جان….
نکات مهم
اگر میخواهید سس فرانسوی را به مصرف سالادهای سبز برسانید، میتوانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی, شکر, سرکه, نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.