اخبار خراسان رضویاستانها > خراسان رضوی

تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی افزایش یافت

مشهد- رسانه خراسان بزرگ- معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: میزان تولید گوشت قرمز ظرف ۹ ماه گذشته امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال در این استان به میزان ۵.۶ درصد بیشتر شده است.

حسن جعفری روز جمعه در گفتگو با خبرنگار رسانه خراسان بزرگ افزود: دامپروران خراسانی ظرف این مدت ۷۰ هزار تن گوشت قرمز تولید و افزایش مناسبی را در این حوزه ثبت کردند. 

وی ادامه داد: خراسان رضوی با توجه به حجم تولید گوشت قرمز همچنان رتبه نخست تولید این ماده پروتئینی را در مقایسه با دیگر استانها در سطح کشور دارد. 

معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ظرف همین مدت ۸۹۴ هزار تن شیر نیز توسط دامداران در این استان تولید شده است. 

وی افزود: حجم شیر تولیدی امسال در خراسان رضوی نیز نسبت به مدت مشابه پارسال ۲.۷ درصد افزایش نشان می‌دهد. 

جعفری ادامه داد: بخش دامداری خراسان رضوی در مجموع هشت میلیون و ۶۰۷ هزار و ۸۲۷ راس دام سبک و سنگین در اختیار دارد.

وی گفت: هشت میلیون و ۲۵۳ هزار و ۱۲۴ راس از این تعداد دام متعلق به خراسان رضوی “گوسفند” و تعداد ۳۵۴ هزار و ۷۰۳ راس آن “گاو” است. 

۱۰ درصد از کل جمعیت دامی کشور به خراسان رضوی تعلق دارد. 

سالانه بطور متوسط ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا